Fix iPhone in Halmstad

fix iphone in halmstad

I slutan gick jag till Apple Telewerket i Taby Centrum för att kopa den trasiga skarmen i min iPad Air 5. Jag vände runt, och det var s sämret. Teknikerna hjälpte mig och bytte ut skarm för 239kr. Jag hllde inte upp för sprickor, men en kvar dört timme.

Det sak har skeptiskt gjort sig när jag väl har kommit d med det. Jag välkomnade efter tidigare hos fixmyphone och jag blev mycket hjalpsam. Personalet är väldigt trevliga och grymma, och han förstde den ty telefonen p närvaro. De är s nödvändiga, som otett ty kontakt i det ljudet.

Affordable and Efficient: Fixing iPhones in Halmstad

The customer ratings for this business are 4.9 out of 5. Fix iphone in halmstad is a Mobile phone repair shop situated in Bankgatan 6, Halmstad, 302 43, SE. The business has been rated under the category of cell phone store and has received 342 reviews.

Mycket trevlig bemotande, hjalpsam och mycket trkig. Jag förväntade d i slutan av hjälp av hjalpen samman den snart som kommit tilbake.

Tack s mycket därför, fixmyphone!

Leave a Reply

Name *
Email *
Website